Michael is manager, fysiotherapeut, echografist bij Breda West Paramedisch Centrum. Hij verzorgt de beweegprogramma’s coronaire hartziekten, COPD en diabetes. Daarnaast begeleidt hij mensen met heup- en knieartrose en overgewicht en is hij trainer bij de fitness en kinesis.

Over Michael

Na het afronden van de opleiding Management Toerisme heb ik in de marketing en sales gewerkt. Uiteindelijk ben ik in deeltijd de opleiding fysiotherapie gaan volgen. Ik heb nooit één moment spijt gehad van deze carrièreswitch. Bij Breda West Paramedisch Centrum begeleid ik patiënten met uiteenlopende klachten, waaronder mensen (vooral jongeren) met neurologische klachten. Ook doe ik veel voor de sporters van voetbalvereniging s.v. SAB uit Breda. Daarnaast doe ik ook nog echografie en ben ik voornamelijk in de trainingszaal te vinden.

Ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Dorst. Voetballen en mountainbiken zijn mijn grote hobby’s. Samen met Tim en Pieter maak ik deel uit van het managementteam. Als het goed is, nemen Tim en ik per 1 januari 2019 de praktijk over van Pieter.

Opleiding

2001 Lorem ipsum
2002 Lorem ipsum
2003 Lorem ipsum
2004 Lorem ipsum

Mijn aandachts- en interessegebieden zijn:

RugpijnKniepijnSchouderpijn