Fysiotherapie, Fysiotherapeut, Breda West

Sandra richt zich als geriatrie fysiotherapeut vooral op ouderen. Ze is gespecialiseerd in valpreventie. Sandra: “Ik werk sinds 1993 bij Breda West Paramedisch Centrum. Na een aantal jaren als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben, bleek mijn interesse vooral bij oudere patiënten te liggen. Hier heb ik me in gespecialiseerd door de opleiding masteropleiding geriatriefysiotherapie te volgen. In 2014 behaalde ik mijn diploma.

Als geriatriefysiotherapeut betrek ik -indien gewenst- ook je familie of mantelzorgers. Als je zelf niet naar de praktijk kunt komen, kom ik bij je aan huis. Dit geef me een goed beeld van je dagelijkse leven en hoe klachten je daarin beperken.

Heb je Parkinson? Dan ben je bij Breda West Paramedisch Centrum aan het juiste adres. Vanuit de praktijk ben ik aangesloten bij ParkinsonNet regio Breda. Door bij dit netwerk van gespecialiseerde zorgverleners aangesloten te zijn, kan ik jou de beste mogelijke zorg bieden.

Naast mijn drukke baan als (geriatrie)fysiotherapeut ben ik ook nog echtgenote en moeder van drie opgroeiende kinderen. Al met al een drukke, maar gezellige combinatie!”

 

 

 

BIG nummer : 19033664504