Personal Training Breda West

Personal Training bij Breda West Paramedisch Centrum

Vind je het lastig om gemotiveerd te blijven om te trainen Of wil je beginnen met sporten en weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is een personal trainer iets voor jou! Ook voor groepen tot en met 4 personen.


Personal Training op maat


Samen werken we op een leuke manier aan jouw persoonlijke doelen! Dit kan zowel indoor als outdoor zijn. Alles afgestemd op jouw wensen!


Kosten personal training


Denk je dat een Personal Trainer alleen iets voor BN-ers is. Fout! Je hebt bij ons al een Personal Trainer vanaf € 15,- per uur. Het is bij ons namelijk mogelijk om met jouw familieleden en/of vrienden samen te trainen. De reguliere prijs voor een Personal Trainer is € 60,- per uur, maar hoe mooi is het om deze prijs door vieren te delen en ook nog eens de aandacht en specifieke training van een Personal Trainer te hebben.


Aansluiting op fysiotherapeutische behandeling


Ben je onder behandeling voor blessures of andere lichamelijke klachten? Als je voldoende hersteld bent, is het belangrijk om te blijven bewegen en gerichte oefeningen te doen om de spieren rondom probleemgebieden te versterken. Zo verklein je de kans op nieuwe of terugkerende klachten en bouw je conditie en kracht op. Bij onze personal trainer ben je in goede handen.


Interesse in een eigen Personal Trainer?


Neem dan contact op met Breda West Paramedisch Centrum via (076) 522 53 78, loop eens binnen of stuur een mail naar contact@bredawest.nl en wij nemen contact met je op! Wij hebben praktijken in de wijken Princenhage, Heuvel, Westeinde, Westerpark en Tuinzigt.

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor Personal Training