Beweegprogramma artrose bij Breda West Paramedisch Centrum

Beweegprogramma artrose bij Breda West Paramedisch Centrum

Beweegprogramma artrose bij Breda West Paramedisch Centrum

Artrose is een veelvoorkomende aandoening. De klachten kunnen ervoor zorgen dat je moeite hebt met de dagelijkse activiteiten. Wil je met minder klachten de dag doorkomen? Ons beweegprogramma zorgt ervoor dat de ervaren klachten minderen.

 

Wat is artrose?

Bij artrose verandert het kraakbeen in je gewricht(en). Artrose kan ontstaan in verschillende gewrichten, maar komt vaak voor in de heup of knie. Dit kan pijn en (start)stijfheid klachten geven. Er kan ook sprake zijn van spierzwakte. Ons beweegprogramma focust zich onder andere op het herstel van deze spierzwakte.

 

Over het beweegprogramma

Bewegen kan ervoor zorgen dat de klachten, die je ervaart, minder worden. Doormiddel van een intake wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht en de invulling van het beweegprogramma bepaald. Het programma zal 12 weken duren, waarbij 2 keer per week een getraind zal worden.

 

De kosten

Door een verwijzing van jouw huisarts of specialist kun je deelnemen aan ons beweegprogramma. Deze behandelingen gaan niet af van de aanvullende verzekering. Informeer ernaar bij jouw zorgverzekeraar.

De volgende behandel- en beweegmogelijkheden kunnen je helpen bij je klacht:

Artrose

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor het Beweegprogramma Artrose