Over Hallux Podotherapie bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Podotherapie bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Podotherapie bij Breda West paramedisch centrum

Hallux levert totaaloplossingen aan mensen met voet- en voetgerelateerde klachten. Het uitgangspunt is om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door ze (opnieuw) in beweging te brengen.

 

Specialist In Podotherapie

Hallux Podotherapie wilt met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Podotherapie heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om bovengenoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Pijnwijzer: herken zelf de klachten die een podotherapeut kan onderzoeken en behandelen

Pijn aan de hiel, pijn in de onderrug of pijn aan de heup kan worden veroorzaakt doordat je ene voet meer is doorgezakt dan de andere. Hierdoor kunnen voetblessures ontstaan. Maar ook is het mogelijk dat er een disbalans in je lichaam ontstaat waardoor eenzijdig druk wordt uitgeoefend op je gewrichten. Een afwijkende voetstand in combinatie met een disbalans in je lichaam kan bijvoorbeeld zorgen voor gewrichtspijn. Een pijnklacht die je niet direct zult herkennen als een probleem dat te verlichten of te verhelpen is met een podotherapeutische behandeling.

Met de Pijnwijzer op https://www.hallux.nl/pijnwijzer/ kun je zelf inschatten of je klachten te maken kunnen hebben met een afwijkende voetstand. Let op: dit geeft slechts een indicatie. Alleen een onderzoek door een podotherapeut geeft volledig inzicht in de oorzaak van je klachten.

Staat je klacht niet in deze Pijnwijzer? Of twijfel je over de oorzaak van je klacht? Maak dan direct een afspraak bij een Hallux podotherapeut bij Breda West paramedisch centrum

Kijk op de website: https://www.hallux.nl/praktijken/podotherapie-breda-heuvel/

Maak een afspraak voor Podotherapie Hallux