Schouderpijn Breda West

Schouderpijn bij Breda West Paramedisch Centrum

Na rugpijn en nekpijn is schouderpijn de meest voorkomende lichamelijke klacht. Zo’n 20% van de Nederlanders heeft er wel eens last van. Heb je bij het bewegen constant pijn in je schouder of zelfs bij rust? Of straalt de pijn uit naar de nek, armen, handen of schouderbladen? Dan is het verstandig om eens een afspraak te maken met een van de therapeuten van Breda West Paramedisch Centrum.


Schouderpijn verhelpen en voorkomen


Onze therapeuten helpen je graag bij het voorkomen en verhelpen van schouderpijn. Tijdens de intake brengen we je klacht en de mogelijke oorzaken in kaart. Vervolgens stellen we samen met jou een behandelplan op dat bij je past. Ook krijg je tips en advies om je schouder te versterken en stabiliseren.

 

Echo onderzoek:

Om de diagnose en voortgang van jouw klachten beter in beeld te brengen, maken wij bij Breda West gebruik van Echografie. Bij echografie wordt het beeld gevormd door geluidsgolven, die via de echokop (ook wel transducer) het lichaam in worden gezonden. Met dit beeld kunnen er opnames gemaakt worden van de spieren, pezen, banden en ander lichamelijk weefsel. Met echografie gaan we dieper in de schouder kijken en kunnen we een betere diagnose stellen en het herstel monitoren.

De volgende behandel- en beweegmogelijkheden kunnen je helpen bij je klacht:

FysiotherapieManuele TherapieSportfysiotherapieMedical TapingEchografie

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor Schouderpijn