fysiotherapie, breda, breda west, paramedisch centrum, fysiotherapeut, fysiotherapiepraktijk, behandelingen, schouderpijn, schouderklachten, armpijn, armklachten, arm trainen, fysiotherapie voor arm, fysiotherapie voor schouder, schouder trainen

Na rugpijn en nekpijn is schouderpijn de meest voorkomende lichamelijke klacht. Zo’n 20% van de Nederlanders heeft er wel eens last van. Heb je bij het bewegen constant pijn in je schouder of zelfs bij rust? Of straalt de pijn uit naar de nek, armen, handen of schouderbladen? Dan is het verstandig om eens een afspraak te maken met een van de therapeuten van Breda West Paramedisch Centrum.


Schouderpijn verhelpen en voorkomen
Onze therapeuten helpen je graag bij het voorkomen en verhelpen van schouderpijn. Tijdens de intake brengen we je klacht en de mogelijke oorzaken in kaart. Vervolgens stellen we samen met jou een behandelplan op dat bij je past. Onze behandeling is gericht op het verminderen van de spierspanning en pijn. Ook krijg je tips en advies om je schouder te versterken en stabiliseren.


Wil je een afspraak maken of meer weten?
Neem dan contact op met Breda West Paramedisch Centrum via (076) 522 53 78. Of loop eens binnen. Wij hebben praktijken in de wijken Princenhage, Heuvel, Westeinde, Westerpark en Tuinzigt.

De volgende behandel- en beweegmogelijkheden kunnen je helpen bij je klacht: