Fysiotherapie Breda - Breda West PMC, fysiotherapie, breda, breda west, paramedisch centrum, fysiotherapeut, fysiotherapiepraktijk, behandelingen

Buikpijn is vaak het gevolg van een kettingreactie van verstoringen door het hele lichaam. De organen in je buik werken nauw samen. Als de balans verstoord raakt, kun je last van je buik krijgen. Denk hierbij aan buikpijn, een opgeblazen gevoel, diarree, obstipatie, winderigheid of maagklachten.


Osteopathie bij buikpijn
Osteopathie is een manuele geneeswijze. Een osteopaat is expert op het gebied van lichaamsweefsels; hoe deze elkaar beïnvloeden en hoe ze met elkaar in contact staan. Hierdoor kan hij de oorzaak van je buikklachten vinden, ook al bevindt deze zich op een andere plek dan in je buik. Door de mobiliteit van je buikorganen en wervelkolom te onderzoeken en behandelen, wordt de doorbloeding en mobiliteit verbeterd.


Buikpijn verhelpen en voorkomen
Onze osteopaten helpen je graag bij het voorkomen en verhelpen van buikpijn. Tijdens de intake brengen we je klacht en de mogelijke oorzaken in kaart. Vervolgens stellen we samen met jou een behandelplan op dat bij je past.


Wil je een afspraak maken of meer weten?
Neem dan contact op met Breda West Paramedisch Centrum via (076) 522 53 78. Of loop eens binnen. Wij hebben praktijken in de wijken Princenhage, Heuvel, Westeinde, Westerpark en Tuinzigt.

De volgende behandel- en beweegmogelijkheden kunnen je helpen bij je klacht: