Claudicatio Intermittens / etalagebenen bij Breda West paramedisch centrum

Claudicatio Intermittens / etalagebenen bij Breda West paramedisch centrum

Claudicatio Intermittens / etalagebenen Breda West

Claudicatio intermittens (ofwel; Etalagebenen) is een aandoening van de bloedvaten in de benen. In de loop der jaren kunnen bloedvaten vernauwt of verstopt raken, waardoor er uiteindelijk te weinig zuurstofrijk bloed de benen kan bereiken. Hierdoor ontstaan er bij inspanning een tekort aan dit zuurstofrijk bloed, wat tot pijn krampen in de spieren kan leiden.

 

Over het traject Claudicatio Intermittens

Tijdens de eerste behandeling worden je klachten en hulpvraag zorgvuldig in kaart gebracht. Ter ondersteuning maken wij gebruik van een aantal vragenlijsten die met name conditie en maximale loopafstand in kaart brengen. Deze vragenlijsten zullen wij in het traject meerdere malen gebruiken om de voortgang in kaart te brengen.

 

ClaudicatioNet

Wij zijn aangesloten bij ClaudicatioNet, een landelijk dekkend netwerk, waarin gesuperviseerde looptherapie voor patiënten met perifeer arterieel vaatlijden wordt aangeboden door gespecialiseerde fysiotherapeuten. Onze claudicatio therapeuten voldoen aan kwaliteitseisen om transparante en hoogwaardige patiëntenzorg te garanderen.

Kijk ook eens op www.claudicationet.nl

De volgende behandel- en beweegmogelijkheden kunnen je helpen bij je klacht:

FysiotherapiesportfysiotherapieLooptraining

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor Claudicatio Intermittens / etalagebenen