Kinesis Training Breda West

Kinesis Training bij Breda West Paramedisch Centrum

Breda West Paramedisch Centrum werkt met kinesis. Bij deze effectieve trainingswand kun je 200 verschillende oefeningen uitvoeren en pak je meerdere spiergroepen tegelijk aan. Kinesis is functioneel voor het gehele lichaam en verbetert de houding, stabiliteit, coördinatie, kracht, flexibiliteit en weerstand.


Verantwoord trainen en revalideren met Kinesis Training


De Kinesis Training is toegankelijk en veilig voor iedereen. Door de uitgebreide mogelijkheden en ondersteuning door een fysiotherapeut kun je zowel verantwoord en met plezier sporten en revalideren.


Sportprestaties verbeteren


Met de kinesiswand kun je sportprestaties gericht verbeteren. Tijdens je training boots je de bewegingen die jij bij het sporten maakt na. De weerstand bouw je geleidelijk op zodat je je belastbaarheid vergroot en de kans op blessures minimaliseert.


Aansluiting op fysiotherapeutische behandeling


Ben je onder behandeling voor blessures of andere lichamelijke klachten? Zowel tijdens als na je fysiotherapeutische traject is het belangrijk om te blijven bewegen en gerichte oefeningen te doen om de spieren rondom probleemgebieden te versterken. Zo verklein je de kans op nieuwe of terugkerende klachten en bouw je conditie en kracht op. Informeer eens bij je fysiotherapeut naar de mogelijkheden met kinesis training.

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor Kinesis Training