Profielfoto Michael van Ginneke

Maak kennis met Michael

Na een lange zoektocht naar wat ik echt wilde doen ben ik alweer meer dan 10 jaar geleden afgestudeerd als fysiotherapeut, Sindsdien bij de praktijk, toen nog van mijn vader, gaan werken en sinds 2018 heb ik de praktijk eerst gedeeltelijk en een jaar later helemaal overgenomen. Gelukkig hoef ik het niet helemaal alleen te doen, maar doe ik dit nog steeds samen met mijn vader en mijn vriendin, Juliette.

In mijn (spaarzame) vrije tijd ben ik graag bij de mooiste voetbalclub van Breda te vinden, SAB en ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezinnetje. Lekker weekendjes weg of een mooie vakantie vieren.

Mijn specialisaties binnen Breda West PMC

Op de praktijk zul je mij vooral zien als er een echo nodig is of wanneer je met een knie-, of schouderklacht bij ons langskomt. Mijn interesse ligt dus vooral in de orthopedie en ben al een jaar of 6 met heel veel plezier echografist. Het mooie hiervan is dat dit de manier is om in het lichaam te kunnen kijken waar het echte probleem zit en hierdoor een specialistische behandeling kan inzetten.

Werkzaam op:

  • maandag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

BIG registratie:

29919486704

Je kan bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Neem contact met ons op: