Profielfoto Pieter van Ginneke

"Goede ervaringen de fysiotherapeut legt haarfijn uit wat de oorzaak en gevolg van problemen zijn en verbeterd je toestand door je helpen. Echter zijn ze zelfs ook heel open voor vragen." - Patiënt Pieter

Maak kennis met Pieter

Ik werk op dit moment nog halve dagen als manueel therapeut en McKenzie-therapeut bij Breda West Paramedisch Centrum.

Mijn specialisaties binnen Breda West PMC

Ik richt me de laatste jaren voornamelijk op wervelkolom gerelateerde klachten. Nek schouder / lage rug: zonder maar vooral ook met uitstraling in arm of been. Verder ben ik gespecialiseerd in hoofdpijnklachten en duizeligheid klachten. Ook ben ik ervaringsdeskundige m.b.t. Total Knee Prothese (TKP).

Ik ben praktijkeigenaar meer. Ik ben de praktijk in 1980 alleen gestart en heb deze in februari 2019, na bijna 40 jaar, volledig overgedragen. Breda West is gegroeid naar een praktijk waar elke fysiotherapeut een specialisatie heeft waardoor bij aanmelding je bij de meest deskundige fysiotherapeut wordt gepland.

Tevens voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen en laten ons jaarlijks beoordelen door een extern bureau op het gebied van kwaliteit. Naast een gedreven fysiotherapeut ben ik nog actief bij mijn club s.v. SAB Breda.

Werkzaam op:

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

BIG registratie:

19033664504

Je kan bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Neem contact met ons op: