Profielfoto Teun Snijders

"Open, eerlijk en laagdrempelig!" - Patiënt Teun

Maak kennis met Teun

Iedereen wil gelukkig zijn, dat kan door veel dingen gecreëerd en onderhouden worden, waaronder ook sport. Het is daarom ook niet fijn en kan een hele grote impact op je hebben wanneer je jouw sport niet kan beoefenen door een blessure.

Zelf ben ik bewust van wat sporten met je doet op een goede manier, maar ook wanneer je het niet kan doen of er zelfs blessures aan overhoudt. Mijn interesse voor het vak fysiotherapie is dan ook begonnen toen ik een schouderblessure opdeed in mijn tijd bij de landmacht. Na het verlaten van de landmacht was fysiotherapie dan ook een interessante richting om te volgen (en niet te vergeten droog en warm).

Al bij al is in mijn optiek het belangrijkste dat je doet wat je leuk vindt, dit geldt voor mezelf maar ook voor mijn patiënten. Je bent tot niks verplicht maar je moet er wel bewust van zijn dat er iets achter je klacht schuilt waar we soms even doorheen of overheen moeten om stappen vooruit te maken. Daarmee kunnen we weer op je gewenste niveau aan de slag en wordt sport weer iets waar je gelukkig van wordt!

Mijn specialisaties binnen Breda West PMC

In de loop der jaren heb ik ook gemerkt dat buiten de lichamelijke klacht er nog een heel persoon achter zit die zelf de meeste invloed heeft op de klacht. Of het nu door stress, onwetendheid, angst of juist doorzettingsvermogen is waarbij iemand niet aan de pijn wil toegeven en door wil gaan. Met die gedachte ben ik op het moment mezelf door aan het ontwikkelen en ben ik bezig met de master sportfysiotherapie in Utrecht. Hierdoor wil ik nog meer kennis krijgen van het vak, het lichaam, de persoon en de wetenschap achter fysiotherapie.

Werkzaam op:

  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag

BIG registratie:

19925977804

Je kan bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Neem contact met ons op: