Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Hallux levert totaaloplossingen aan mensen met voet- en voetgerelateerde klachten. Het uitgangspunt is om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door ze (opnieuw) in beweging te brengen.

 

Specialist In Podotherapie

Hallux Voetexperts wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Voetexperts heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om bovengenoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Klachtenwijzer: herken zelf de klachten die een podotherapeut kan onderzoeken en behandelen

Pijn aan de hiel, pijn in de onderrug of pijn aan de heup kan worden veroorzaakt doordat je ene voet meer is doorgezakt dan de andere. Hierdoor kunnen voetblessures ontstaan. Maar ook is het mogelijk dat er een disbalans in je lichaam ontstaat waardoor eenzijdig druk wordt uitgeoefend op je gewrichten. Een afwijkende voetstand in combinatie met een disbalans in je lichaam kan bijvoorbeeld zorgen voor gewrichtspijn. Een pijnklacht die je niet direct zult herkennen als een probleem dat te verlichten of te verhelpen is met een podotherapeutische behandeling.

Met de klachtenwijzer op https://hallux-groep.nl/podotherapie/klachtenwijzer/  kun je zelf inschatten of je klachten te maken kunnen hebben met een afwijkende voetstand. Let op: dit geeft slechts een indicatie. Alleen een onderzoek door een podotherapeut geeft volledig inzicht in de oorzaak van je klachten. Klik op de hotspots in de afbeelding hiernaast om te zien welke klachten wij voor je kunnen behandelen.

Staat je klacht niet in deze klachtenwijzer? Of twijfel je over de oorzaak van je klacht? Maak dan direct een afspraak bij een Hallux podotherapeut bij Breda West paramedisch centrum

Kijk op de website: https://hallux-groep.nl/

Maak een afspraak voor Podotherapie Hallux