Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Over Hallux Voetexperts bij Breda West paramedisch centrum

Hallux levert totaaloplossingen aan mensen met voet- en voetgerelateerde klachten. Het uitgangspunt is om de kwaliteit van leven van cliënten te verbeteren door ze (opnieuw) in beweging te brengen.

 

Specialist In Podotherapie

Hallux Voetexperts wil met een totaal dienstenpakket alle voetklachten of klachten aan knieën, heupen of lage rug die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten, kunnen verhelpen of verbeteren. Hallux Voetexperts heeft alle disciplines en oplossingen in huis, of werkt hier nauw mee samen, om bovengenoemde klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

Klachtenwijzer: herken zelf de klachten die een podotherapeut kan onderzoeken en behandelen

Pijn aan de hiel, pijn in de onderrug of pijn aan de heup kan worden veroorzaakt doordat uw ene voet meer is doorgezakt dan de andere. Hierdoor kunnen voetblessures ontstaan. Maar ook is het mogelijk dat er een disbalans in uw lichaam ontstaat waardoor eenzijdig druk wordt uitgeoefend op uw gewrichten. Een afwijkende voetstand in combinatie met een disbalans in uw lichaam kan bijvoorbeeld zorgen voor gewrichtspijn. Een pijnklacht die u niet direct zult herkennen als een probleem dat te verlichten of te verhelpen is met een podotherapeutische behandeling.

Met de klachtenwijzer op https://hallux-groep.nl/podotherapie/klachtenwijzer/  kunt u zelf inschatten of uw klachten te maken kunnen hebben met een afwijkende voetstand. Let op: dit geeft slechts een indicatie. Alleen een onderzoek door een podotherapeut geeft volledig inzicht in de oorzaak van uw klachten. Klik op de hotspots in de afbeelding hiernaast om te zien welke klachten wij voor u kunnen behandelen.

Staat uw klacht niet in deze klachtenwijzer? Of twijfelt u over de oorzaak van uw klacht? Maak dan direct een afspraak bij een Hallux podotherapeut bij Breda West paramedisch centrum

Kijk op de website: https://hallux-groep.nl/

Maak een afspraak voor Podotherapie Hallux