Fitness bij Breda West Paramedisch Centrum

FITTO Training

Wil je blijvend gezonder gaan leven? Heb je daarnaast behoefte aan een rustige, fijne omgeving om te sporten met goede en deskundige begeleiding? Bij ons kun je werken aan je gezondheid, op jouw niveau en aan de hand van je persoonlijke doelen.

Maak vrijblijvend een afspraak

FITTO visie

FITTO Training is een uniek concept dat nog volop in ontwikkeling is. Op basis van FITTO Training werk je aan individuele doelen met de beste begeleiding. We bieden een rustig trainingsklimaat met de beste persoonlijke begeleiding. We willen ervoor zorgen dat je fit ouder wordt en grip kan houden op je eigen gezondheid en fitheid. Hierbij krijg je begeleiding op het gebied van beweging, voeding en leefstijl. In 2022 starten we met nieuwe trainingsvormen en gedurende het jaar komen er nieuwe initiatieven en activiteiten bij waar je aan kan deelnemen. Stap nú in en maak met ons deze reis naar een FITTO leven!

FITTO reis

Jouw eigen FITTO reis start je samen met jouw persoonlijke FITTO instructeur. Beweging, voeding, leefstijl en lol staan centraal en zorgen ervoor dat je je beter gaat voelen dan ooit en op een gezondere manier de toekomst tegemoet gaat.

FITTO trainingen

In kleine groepjes wordt er, onder begeleiding van een FITTO instructeur, gewerkt aan je gezondheid. Er is een opbouw van de lessen waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Wil je toch graag nog meer begeleiding? In dat geval kun je kiezen voor Personal Training. Hierbij gaat een trainer 1-op-1 met je aan de slag. Op deze manier haal jij nóg meer uit jouw training en raak je geïnspireerd door de FITTO Personal Trainers om het beste uit jezelf te halen.

FITTO voeding

Binnenkort gaan we ook starten met het aanbieden van voedingscoaching. Stap nu in en je bent één van de eerste die hier meer over hoort!

Maak vrijblijvend een afspraak

Deze therapeuten helpen je graag bij je klacht:

Maak een afspraak voor Fitness